Cześć
-
optymistka82
- Ekspert
Re: Cześć
Gratulacje! Syneczek cudowny. Niech rośnie zdrowo i daje dużo radości. Pozdrawiam
Wspaniale przezycie - sporo sie wymeczylas ale ogolnie widac ze warto bylo bo maluszek jest swietniutki
Zdrowka zycze calej rodzince. 
Jak Marcys w domku sie zachowuje - nadal spokojny czy budzi Was czesto ??
Jak Marcys w domku sie zachowuje - nadal spokojny czy budzi Was czesto ??
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
-
domowniczka
- Ekspert
wow, co za porod! brawo dla Ciebie i dla maluszka
jestesmy z Ciebie dumne! niech chlopaczek zdrowo rosnie!!! 
-
optymistka82
- Ekspert
Aż mi łezka poszła jak to czytałam. Super, normalnie Ci zazdroszczę, ale oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowapsikusekxxx" A ja placze, a oni czemu płacze no jak to czemu ... ze szczęścia i za moment słyszę najpiękniejszy krzyk , pytam czy jest zdrowy i w ogóle. Oni że zaraz go zobaczę, i za chilę widzę moje małe zawiniątko , najpierw siusiaczek i paluszki a potem ten słodki pysiaczekPoryczałam się doszczętnie, że uspokoić się nie mogłam. Cudo takie
Miłość nie do opisania.
Kochana gratulacje!!! Byłaś bardzo dzielna a wiem przez co przeszłaś bo też przeżyłam 2x2 porody... 
Ma to swoje plusy: wiem jak wygląda poród normalny i cesarkowy...
(mimo, że urodziłyśmy przez CC)
Synek śliczny...Świat pewnie stanął na głowie i tak już zostanie do końca świata...
pozdrawiam serdecznie
Ma to swoje plusy: wiem jak wygląda poród normalny i cesarkowy...
Synek śliczny...Świat pewnie stanął na głowie i tak już zostanie do końca świata...
pozdrawiam serdecznie
-
patrycja89
- Ekspert
Psikusku... Bardzo Cię przepraszam, że tak późno zawitałam do Ciebie z gratulacjami..
Z okazji narodzin Waszego Maleństwa, które napełniło dom radością, chcielibyśmy powiedzieć kilka słów..
Marcelku życzymy Ci beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, niech każda łza w Twoim życiu będzie łzą szczęścia, a uśmiech Twój niech zawsze jednoczy wszystkie serca wokół.. A Wam Młodzi Rodzice -cóż.. życzymy dużo pociechy z synka i odkrywania nowych uroków wspólnego życia
Wszystkiego dobrego życzą:
Oliwunia, Cyprianek, Patrycja i Miłosz
Z okazji narodzin Waszego Maleństwa, które napełniło dom radością, chcielibyśmy powiedzieć kilka słów..
Marcelku życzymy Ci beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, niech każda łza w Twoim życiu będzie łzą szczęścia, a uśmiech Twój niech zawsze jednoczy wszystkie serca wokół.. A Wam Młodzi Rodzice -cóż.. życzymy dużo pociechy z synka i odkrywania nowych uroków wspólnego życia
Wszystkiego dobrego życzą:
Oliwunia, Cyprianek, Patrycja i Miłosz
"Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia."
-
patrycja89
- Ekspert
Słodziaczek z Marcelka
I co kochana, życie się przewróciło do góry nogami??
)
Ja tak sobie myślę teraz, że kiedyś tych pociech nie było.. a teraz sobie nie wyobrażam życia bez nich.. i jak tak siedzę, to nie mogę sobie przypomnieć jak to było kiedy ich z nami nie było - tak jakby były cały czas..
Zdrówka dla Marcelka dużo życzę
mam nadzieję, że kolki szybko mu miną
buziaki
I co kochana, życie się przewróciło do góry nogami??
Ja tak sobie myślę teraz, że kiedyś tych pociech nie było.. a teraz sobie nie wyobrażam życia bez nich.. i jak tak siedzę, to nie mogę sobie przypomnieć jak to było kiedy ich z nami nie było - tak jakby były cały czas..
Zdrówka dla Marcelka dużo życzę
buziaki
"Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia."
Super usmiech 
Psikusku mam prosbe zebys zmniejszyla wielkosc zdjec bo sa zbyt duze i nie mieszcza sie w oknie forum.
Pozdrawiam cieplutko i zycze jak najwiecej usmiechu na twarzy
Psikusku mam prosbe zebys zmniejszyla wielkosc zdjec bo sa zbyt duze i nie mieszcza sie w oknie forum.
Pozdrawiam cieplutko i zycze jak najwiecej usmiechu na twarzy
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
-
patrycja89
- Ekspert
mały słodziak
Uśmiech przecudny
i co szczęśliwa mamusia??
Teraz wiesz jak ja się czuję

Uśmiech przecudny
i co szczęśliwa mamusia??
Teraz wiesz jak ja się czuję