oslabienie po operacji
oslabienie po operacji
od tygodnia czuje sie wciaz oslabiona i mam zawroty glowy jak wstaje z lozka lub jak sie klade po dluzszym spacerze. czy ktoras z Was miala podobne objawy po wykonanej laparoskopii ?? czy jest to mozliwe ze moze to byc polaczone z duza utrata krwi w czasie zabiegu i teraz odczuwam to jako skutek uboczny ??
zastanawiam sie ile czasu potrzeba by znow czuc sie tak samo.
zastanawiam sie ile czasu potrzeba by znow czuc sie tak samo.
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
-
- Ekspert
Re: oslabienie po operacji
Gosienko, za szybko zaczelas intensywnie zyc
Jestes rekonwalescentka... nie wymagaj od siebie 100% sprawnosci Bedzie dobrze, tylko wypoczywaj wiecej 

Dziekuje,
bede na pewno wiecej wypoczywac ale jutro lub pojutrze musze isc do szpitala (do dzialu porad dla pacjenta) zeby dowiedziec sie o zwrot kosztow zabiegu wykonanego w Polsce.
Do 4 stycznia mam zw. lekarskie wiec mysle ze w tym okresie dojde do pelni sil
bede na pewno wiecej wypoczywac ale jutro lub pojutrze musze isc do szpitala (do dzialu porad dla pacjenta) zeby dowiedziec sie o zwrot kosztow zabiegu wykonanego w Polsce.
Do 4 stycznia mam zw. lekarskie wiec mysle ze w tym okresie dojde do pelni sil

anemia? soczek z buraczkow, marchewki 

nigdy nie pilam soczku z buraczkow ale z marchewki jest bardzo pyszny i moge pic go caly czas 
moze rzeczywiscie mam anemie z powodu utraty krwi - bede sie w tym temacie kontaktowac z lekarzem w Polsce bo oni wiedza na pewno ile stracilam krwi.

moze rzeczywiscie mam anemie z powodu utraty krwi - bede sie w tym temacie kontaktowac z lekarzem w Polsce bo oni wiedza na pewno ile stracilam krwi.
a moze warto zrobic morfologie krwi jezeli te dolegliwosci beda sie nadal utrzymywac
Napisz mi prosze czy wszystko u Ciebie juz dobrze. Jak wizyta u onkologa ??? Pozdrawiam cieplo.