Tez mam endometrioze.

Jesteś nowy na forum? Zacznij od wpisu tutaj! Przedstaw się, a my Cię przywitamy i pokierujemy dalej.
magma
Ekspert

Re: Tez mam endometrioze.

Post autor: magma »

Patrycja, Ty mi resetów nie wypominaj...choremu się należy....a juz szczególnie w oczekiwaniu na kolono z dr przystojniakiem... :lol:
więcej zrozumienia... :lol:

Aga współczuję tego zapracowania...bardzo...weekend przeznacz na reset...;)
patrycja89
Ekspert

Post autor: patrycja89 »

wiesz co.. ja to się chwilami zastanawiam czy Ty w ogóle tak naprawdę panikowałaś przed ta kolonoskopią czy to było tylko po to byśmy my tak myślały a Ty od początku pewnie cieszyłaś się na spotkanie z doktorkiem ;p :lol:
Twoja następna wizyta w szpitalu będzie już mocno podejrzana ;p :lol:
"Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia."
magma
Ekspert

a może tam mają jeszcze bardziej przystojnych... :lol:

Koniec panikowania, przynajmniej publicznie...;)
Wychodzi słoneczko, idą wakacje...tego się trzymajmy... ;)
buziaki dla Maluszków od cioci!
magma
Ekspert

ups...Gospodyni nie ma a my się tu rozgościłysmy na dobre....
nie zauważyłam, że dyskutujemy u Agi...
;)
agachod1
Ekspert

Post autor: agachod1 »

Witajcie. Widze, ze mimo mojej nieobecnosci niezle sie tu rozgoscilyscie. I dobrze, bo lekturke mialam fantastyczna. Co do hlosty, to mam nadzieje, ze mnie ominie, bo juz jestem i nawet jak mnie nie bylo, to caly czas myslalam o was. A co do batow Gosi, to tym razem ja musze sie za nia wstawic. O ile wiem obowiazuje tu jakas hierarchia i Gosia jako moderator jest nietykalna... :D wiec chyba odpuscicie te baty. :D

Bardzo was przepraszam, ze tak dlugo mnie nie bylo, ale ten tydzien faktycznie byl ciezki. Nastepny zapowiada sie rownie ciekawie wiec nie wiem czy bede w stanie cos napisac. Caly tydzien pracuje i jeszcze we wtorek mam wizyte u dentysty. :D

Dzisiaj jestem juz w domku i jestem zmeczona. Bola mnie nogi od chodzenia, ale na szczescie nie tak, jak wczesniej, kiedy mialam bole stop. :D Postaram sie jak najwiecej wypoczywac zeby zmagazynowac sily do pracy na kolejne dni.

Bardzo mi milo, ze tak o mnie pamietacie i ze dbalyscie zeby podczas mojej nieobecnosci nie bylo tu smutno. Jestescie wspaniale. :) Caluje was mocno i obiecuje odezwac sie znowu jak najszybciej. :D Trzymajcie sie pa. :D

P.S. Nie wiem co jest, ale komp mi bardzo wolno chodzi i pewnie nie dam rady wpisac sie na innych watkach. Jak cos to sprobuje pozniej, albo jutro. Moze bedzie lepiej. :wink:
magma
Ekspert

Nooo...jesteś usprawiedliwiona ;)

a z powolną pracą tej strony i ja mam problem...
miłego weekendowania!
patrycja89
Ekspert

Po tak ciężkim tygodniu, to faktycznie nie można postąpić inaczej jak tylko Ci wybaczyć :)
Faktycznie troszkę się rozkręciłyśmy z Madzią u Ciebie... ale było tak przyjemnie:)
Kochana, życzę Ci abyś w ten weekend wcisnęła przycisk "reset" i naprawdę odpoczęła, zwłaszcza że jak mówisz przyszły tydzień też zapowiada Ci się intensywnie:)
Więc miłego, spokojnego i cieplutkiego weekendu Ci życzę:)
"Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia."
agachod1
Ekspert

Hej dziewczynki. Jestem ponownie. Komp dalej troche mulasty, ale jest lepiej niz wczoraj. Musze wam powiedziec, ze w poniedzialek bede miac dla was niespodzianke. Zalatwiamy jedna rzecz. Na razie nie chce zapeszac, bo to naprawde wazna sprawa. Jak cos to dam wam znac w poniedzialek na wieczor. Trzymajcie kciuki oby sie udalo. :D :D
U mnie pogoda nie za bardzo. Przydaloby sie wiecej slonka, ale i tak jest niezle, bo nie ma wiatru. Pewnie z Bogusiem wyskoczymy gdzies na miasto i do znajomych. :D
Mam nadzieje, ze u was plany weekendowe troche lepiej sie zapowiadaja. Dzieki za to, ze nie zostawilyscie mojego watku na pastwe losu. Bardzo milo mi to bylo czytac, po kilku dniach nieobecnosci. Jak cos to zapraszam zawsze. Pozdrawiam cieplo. :D
patrycja89
Ekspert

U mnie pogoda uległa poprawie.. skończyły się deszcze.. wyszło słoneczko..widzę, że wiele ludzi korzysta z okazji i albo się opala, albo kosi łąki ;)

Aga.. już odliczam godziny do poniedziałku i trzymam kciuki aby udało się to o czym myślisz.. hmm... nie to że jestem niecierpliwa, ale chciałabym już widzieć o co chodzi :)

Plany weekendowe?? hmm.. myślę, że wolałabym jednak wypad na miasto niż chowanie się przed upałem w domku ;p no cóż.. jakoś nie uśmiecha mi się iść 30 km do najbliższego miasta :lol:
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

Post autor: gosiak76 »

Agus ja trzymam kciuki za poniedzialek wieczor i Ty dobrze wiesz o tym - mam nadzieje ze wszystko pojdzie po Waszej mysli i pamietaj bede czekac na wiesci od Ciebie w tym temacie Slonko ... buziale ogromniaste.

Ja dzis wypoczywam bo u mnie pada deszcz i bede czekac do transmisji meczu Polski z Czechami :) Do jutra Sloneczko :***
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
agachod1
Ekspert

Hejka. Milo, ze jestescie tutaj. :D Zaraz pewnie skoczymy z Bogusiem na maly spacerek, a pozniej naturalnie transmisja meczu. Trzymam kciuki za Polske. Moze ws koncu nie bedzie remisu tylko jakis konkretny wynik. :D

Dzieki dziewczynki za to, ze trzymacie kciuki. Pati, na razie ja nie chce o tym mowic zeby nie zapeszyc, bo staramy sie o te sprawe juz od roku, a teraz jest nikla szansa, ze byc moze sie uda. :D Nie robimy sobie zbyt duzej nadziei, bo jak sobie pomysle, ze z tego moze nic nie wyjsc, to mi az niedobrze. No ale co bedzie to bedzie. Zdaje sie na los. :D

Calusy i przytulaski. Trzymajcie sie. :)
patrycja89
Ekspert

Aguś kochanie musi się udać :) wszystkie trzymamy za Was kciuki.. w końcu musi być dobrze:*

trzymaj się :*
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

Mysli moje wedruja do Was Agus zeby to byly tylko i wylacznie dobre wiesci :**
agachod1
Ekspert

Dzieki wam dziewczyny. Jestescie kochane. :) Dla takich slow warto wchodzic na to forum. Caluje mocno. :D

Ale dalismy dupy wczoraj z Czechami... liczylam na wynik 1:0, ale dla Polski. Coz prawda bywa okrutna... :|
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

No niestety a bylo wiele dogodnych sytuacji by strzelic gola .... jednak Rosja tez zostala wykopana z dalszej gry co napawa naszych optymistycznie :) Dostala sie Grecja a uwazano ze Grecy nie przejda dalej .... a jednak przeszli i pokonali Rosjan :D
agachod1
Ekspert

Taka prawda, ale co poradzic. :D Szkoda, ze w pilce noznej nie jestesmy tak dobrzy jak np Niemcy. :D
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

No szkoda ale mam nadzieje ze ktoregos dnia nasi pokaza ze so dobrzy w pilce - mam nadzieje ze zla passa minie.
Agus wiem ze bedziesz miec pracowity tydzien wiec uwazaj na siebie i wypoczywaj po pracy abys miala sile na dalsze dni pracy. Milej nocki Sloneczko :**
patrycja89
Ekspert

Aguś wbijam się do Ciebie, żeby życzyć Ci miłego tygodnia.. Pamiętam, że pisałaś iż ten też szykuje Ci się intensywny, więc tylko dopiszę, żebyś odpoczywała w miarę możliwości, a mimo pracowitego tygodnia, żeby był on dla Ciebie naprawdę udany :)
Nie przepracuj się nam :)

P.S. Najważniejsze, że Polska już nie będzie musiała grac meczu o swój honor :) Kiedyś na pewno pokażemy na co Nas stać..
magma
Ekspert

Trzymam mocno kciuki i mam nadzieje, że znajdziesz czas wieczorem żeby poinformować nas czy się udało...

Mam swoje typy czego dotyczy to trzymanie, ale ciiii...nie zapeszajmy...;)
buziaki
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

Kciuki wciaz trzymam i czekam na informacje z dnia dzisiejszego :) Buziaki :**
vwd
Ekspert

Post autor: vwd »

Kibice sa wsrod nas! :D
agachod1 pisze:liczylam na wynik 1:0, ale dla Polski. Coz prawda bywa okrutna... :|
ja obstawialam 2:0 dla PL i strasznie zaluje, ze sie bylo dokladnie odwrotnie
gosiak76 pisze:Dostala sie Grecja a uwazano ze Grecy nie przejda dalej ....
pilka jest nieprzewidywalna :) gdyby ostanie 2 mecze potoczyly sie inaczej...moglismy wejsc my i Rosja
gosiak76 pisze:mam nadzieje ze ktoregos dnia nasi pokaza ze so dobrzy w pilce
ale kiedy to bedzie? :shock:
patrycja89 pisze:Kiedyś na pewno pokażemy na co Nas stać
oby za naszego zycia :P
patrycja89
Ekspert

Ja też mam swój typ.. pewnie taki jak dziewczyny.. też trzymam kciuki za Was.. i czekam na wieści

Do "napisania" :)
agachod1
Ekspert

Hejka, na razie nic nie wiadomo. Jutro moze cos sie wyjasni. Takze trzymanie kciukow nie odwolane. :D
Po pierwzsym dniu pracy czuje sie dobrze. Najgorzej bedzie po srodzie, ale z waszym wsparciem na pewno bedzie mi razniej i dam rade. Pozdrawiam. :D
patrycja89
Ekspert

Aguś czekamy więc na wieści :)
Trzymaj się cieplutko i odpoczywaj po pracy :)

buziaki
Awatar użytkownika
gosiak76
Ekspert

No to dalej trzymamy kciuki :) Milej nocki Sloneczko :***
magma
Ekspert

Ręce mi cierpną od zaciskania kciuków, ale....wierzę, że to pomoże więc ściskam jeszcze mocniej...;)
i czekam niecierpliwie na wieści... ;)
agachod1
Ekspert

Dziewczyny, chyba nic z tego...trudno. :D Jestem zmeczona, rece mi opadaja. Caluje i dzieki, ze tu jestescie. :D
patrycja89
Ekspert

To nie był szczery uśmiech Aguś... <buziak>
Ale nie trać nadziei.. uda Wam się i dopiero wtedy będziesz promieniała szczęściem :*

Ja i tak dalej z maluszkami będziemy trzymać kciuki :*
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział powitań. Przedstaw się.”