Witam, jestem swierzynka
Witam, jestem swierzynka
wlasnie dzisiaj dowiedzialam sie, ze "to" mam, jedyne moje objawy to problemy zajscia w ciaze, myslalam , ze to spowodowane jest PCOS i luszczyca, ale doszlo jeszcze "to", nawet nie mialam pojecia o tej chorobie, a tu 3 z kolei nieuleczalna ( tak slyszalam ) choroba, a do tego alergie, nie probuje sie uzalac. tak tylko, przedstawiam sie od stro ny choroby, pozdrawiam wszystkie
Re: Witam, jestem swierzynka
Witaj Agnes 
napisz coś więcej o sobie.

napisz coś więcej o sobie.
i jak tam "swierzynka"?agnes pisze:wlasnie dzisiaj dowiedzialam sie, ze "to" mam, jedyne moje objawy to problemy zajscia w ciaze, myslalam , ze to spowodowane jest PCOS i luszczyca, ale doszlo jeszcze "to", nawet nie mialam pojecia o tej chorobie, a tu 3 z kolei nieuleczalna ( tak slyszalam ) choroba, a do tego alergie, nie probuje sie uzalac. tak tylko, przedstawiam sie od stro ny choroby, pozdrawiam wszystkie
cos sie wyjasnilo? cos sie zmienilo? cos robisz?
i jak tam "swierzynka"?agnes pisze:wlasnie dzisiaj dowiedzialam sie, ze "to" mam, jedyne moje objawy to problemy zajscia w ciaze, myslalam , ze to spowodowane jest PCOS i luszczyca, ale doszlo jeszcze "to", nawet nie mialam pojecia o tej chorobie, a tu 3 z kolei nieuleczalna ( tak slyszalam ) choroba, a do tego alergie, nie probuje sie uzalac. tak tylko, przedstawiam sie od stro ny choroby, pozdrawiam wszystkie
cos sie wyjasnilo? cos sie zmienilo? cos robisz?