endokoszmar
- rivombroza
- Ekspert
Re: endokoszmar
Dół to mało powiedziane.jestem tak załamana, że chyba pujde na bok z moim pacjentem.!
szlak to wszystko...

Nadzieja pomaga iść naprzód; wytrwałość - stać, a odwaga - wracać.
-
- Ekspert
Kochana mam nadzieję, że nie stało się nic poważnego z Twoim zdrówkiem, no i że z mężem też się wszystko dobrze układa. Mamy piękną jesień, nie ma sensu tracić życia na zamartwianie się 

na bok z pacjentem?
brzmi dziwnie...
no, wiec co Cie tak doluje? To co zwykle czy cos innego jeszcze doszlo?

no, wiec co Cie tak doluje? To co zwykle czy cos innego jeszcze doszlo?
- rivombroza
- Ekspert
jest bardzo żle ze mną...tylko tyle.
ej! uszy do gory
pewnie hormony Ci drastycznie spadly - stad ten dolek
badalas ostatnio hormony?
Kochana, moze czas sie udac do psychologa?
bo... choc mialabym kilka dobrych rad, nie wiem czy sama przepedzisz depreche, zwlaszcza, ze idzie zimna, deszczowa jesien... A napiszesz co sie konkretnie dzieje?

Kochana, moze czas sie udac do psychologa?

Madziu co sie dzieje ??? Skad wzial sie ten kiepski nastroj u Ciebie ??? Pisz prosze.
Zycie jest tajemnica - stawiajac kolejny krok nigdy nie wiesz co odkryjesz
Kochana wyglada na to ze wszystkie sie tu o ciebie martwi
napisz nam co sie dzieje moze bedzie ci lzej?? Jestesmy tu dla ciebie :*

"Ból jest jak tkanina. Im jest mocniejszy, tym więcej jest wart..."
-
- Ekspert
My się naprawdę martwimy?
Co u Ciebie sie dzieje ??? Odezwij sie bo czekamy i martwimy sie !!
Przeslij nam usmiech
a juz poczujesz sie odrobinke lepiej 

Widze ze wciaz wszystkie sie martwia... Kochana czekamy ...
- rivombroza
- Ekspert
przepraszam za mój egoizm , jest już lepiej:)
miałam romans
odleciałam po prostu , osłabiła sie moja psychika
dziękuję moje kochane czułam waszą troskę na odległośc, to wspaniałe uczucie kidy wiem że ktoś tam setki km z tąd mysli o mnie.niedługo napiszę więcej.
miałam romans

dziękuję moje kochane czułam waszą troskę na odległośc, to wspaniałe uczucie kidy wiem że ktoś tam setki km z tąd mysli o mnie.niedługo napiszę więcej.
Ciesze sie ze jest troszke lepiej Madziu i mam nadzieje ze tak pozostanie :*
Huraaaaaaa napisalas
kamien z serca bo naprawde sie martwilysmy o ciebie, a teraz z niecierpliwoscia czekamy na dalsze wiesci :*

no wlasnie! rivombroza, jak minely swieta? jakies noworoczne postanowienia?!...
Nowy Rok bedzie lepszy! - zobaczysz!!! tego Ci zycze 

- rivombroza
- Ekspert
Dziękuję moje kochane ...jest lepiej, dzisiaj moja koleżanka urodziła synka Ignasia
przysłała mi zdięcie na telefon i powiem wam, że przez chwilę poczułam smutek poleciały łzy...ale po chwili ogarnełam się myśląc ...dlaczego mam się smucic z tego powodu??? przecież powinnam się cieszyc ???dlaczego mam płakac???bo to nie moje!!???Trudno sie mówi.
postanowiłam znowu jechac na leczenie. Tym razem planuję do dr Szyłło kierownika na oddziale CZMP w Łodzi.Nie boję się już niczego.
Bo wiem że jak nie ivf to laparotomia
mam już 29 lat nie wiem kiedy to zleciało!!!!!

postanowiłam znowu jechac na leczenie. Tym razem planuję do dr Szyłło kierownika na oddziale CZMP w Łodzi.Nie boję się już niczego.

Powodzenia - mam nadzieje ze wszystko sie ulozy.
Rozumiem Cię bardzo dobrze... Jeszcze przed tym jak zaszłam w ciążę moja dobra koleżanka była i do momentu porodu było ok, ale jak urodziła było mi tak smutno i źle że na jakiś czas się odcięłam. A że nikomu z bliskiego otoczenia nie mówiłam że mam endo to była na mnie zła. Spotkałyśmy się po tym czasie i wszystko sobie wyjaśniłyśmy- już nie była na mnie zła, a już byłam gotowa by stawić swoim lękom czoła. Także nie wiń się za takie uczucia.
Dobrze znasz tego lekarza?vwd pisze:Tym razem planuję do dr Szyłło kierownika na oddziale CZMP w Łodzi
" po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój"
- rivombroza
- Ekspert
Miałam z nim do czynienia w 2008 przy 1 laparoskopii.ale nie chodziłam do niego prywatnie...jest drogi..ale udziela się ogólnoświatowo jeśli chodzi o endometriozę.napisał sporo artykułów na temat naszej choroby.jest doskonałym chirurgiem. wybiorę się na konsultacje.
Kochana coz za odmiana!! podoba mi sie bardzo! Bije sila do walki i tak trzymaj!!! Jestem duchem z toba i mam nadzieje ze ten lekarz da jakis mocny plan dzialania! Trzymaj sie
pozdrowienia

-
- Ekspert
Super, że podjęłaś jakieś kroki, żeby spełniły się Twoje marzenia. Trzymam kciuki i oby dalej z takim nastawieniem 

rivombroza
co sie z Toba dzieje????
brakuje nam tu Twego stanowczego, srogiego, aczkolwiek b. sympatycznego oblicza
Cos sie u Ciebie wydarzylo?

brakuje nam tu Twego stanowczego, srogiego, aczkolwiek b. sympatycznego oblicza

Cos sie u Ciebie wydarzylo?

- rivombroza
- Ekspert
Hej kobietki:)
U mnie Było różnie, w ciąże nie zaszłam ale ogarnełam się
23 września jestem umówiona na wizytę do dr Michała Radwana , do kliniki leczenia niepłodności GAMETA, okazuje się że moja rezerwa jajnikowa wyczerpuję sie:( , muszę się śpiszyc.mam podwyższony hormon FSH coś około 15 coś tam mi wyszło. dodatkowo mam zrobioną szczegółowy wynik badania USG(cała strona zapisana) gdzie wszystko jest naprawde idealne -bez odchyleń:))z tym wszystkim jadę do gamety. chciałabym zacząc od inceminacji-istnieje prawdopodobieństwo , że ciśnienie z jakim podadzą mi nasionka przejdą przez jajowody...
Jestem tym wszystkim bardzo zmęczona :(ale nie poddam się tak łatwo:(boję się i żałuję, że wczesniej nie zdecydowałam się na tego lekarza, ale przecież nie znamy przyszłości, mam nadzieje że ta przyszłośc właśnie pozwoli mi przytulic jeszcze moje dziecko:(
U mnie Było różnie, w ciąże nie zaszłam ale ogarnełam się

Jestem tym wszystkim bardzo zmęczona :(ale nie poddam się tak łatwo:(boję się i żałuję, że wczesniej nie zdecydowałam się na tego lekarza, ale przecież nie znamy przyszłości, mam nadzieje że ta przyszłośc właśnie pozwoli mi przytulic jeszcze moje dziecko:(
- rivombroza
- Ekspert
do tego dodam, że jeżeli ten hormon antymillerowski wykaże maleńką rezerwę ...nikt mnie nie zawwalifikuje do leczenia IVitro.
Witaj kochana!
Ja właśnie z powodu niskiego AMH zostałam wykluczona z dofinansowania do in vitro ale i tak podchodzimy do procedury. Drażni mnie to bo ja mam jeden jajnik (usunięcie lewych przydatków w lutym b.r) i moje amh wynosi 0.32.
Jakbym miała 2 jajniki to bym się zakwalifikowała
ehh
Życzę żeby twój wynik był dużo lepszy...
Ja właśnie z powodu niskiego AMH zostałam wykluczona z dofinansowania do in vitro ale i tak podchodzimy do procedury. Drażni mnie to bo ja mam jeden jajnik (usunięcie lewych przydatków w lutym b.r) i moje amh wynosi 0.32.
Jakbym miała 2 jajniki to bym się zakwalifikowała

Życzę żeby twój wynik był dużo lepszy...

Madziu powodzenia zatem - wspaniale ze trafilas na dobrego specjaliste bo to jest naprawde bardzo wazne. Pozdrawiam cieplutko 

ogromnie mocno trzymam za to kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!rivombroza pisze:mam nadzieje że ta przyszłośc właśnie pozwoli mi przytulic jeszcze moje dziecko
Ja rowniez mocno trzymam kciuki!!!! dawaj koniecznie znac co i jak! jestesmy z Toba 

- rivombroza
- Ekspert
HEJ DZIEWCZYNY:) BUZIAKI WIELKIE.
DO GAMETY DOTARŁAM NIEDAWNO-6 grudnia, MIAŁAM PROBLEMY ZDROWOTNE A KAŻDA WIZYTA ODWLEKAŁA SIĘ PONIEWAŻ NA PIERWSZĄ WIZYTE CZEKA SIĘ DOŚC DŁUGO.
Michał Radwan bardzo sympatyczny i ciepły lekarz. przeprowadził wywiad i zobaczył dokumentacje medyczną .miałam 3 dc więc stwierdził, że zrobi AMH, FSH, Prolaktyne i jeszcze 2 jakieś ale nie pamietam...podliczyli mnie za badania na 370 zł plus wizyta 150 zł. 13 grudnia prześlą wyniki na maila. a ja już jestem umówiona na 16 grudnia na następną wizytę- Radwan chce zrobic mi USG ewentualnie na reszte badań. Mimo, że mąż miał badane nasienie to prawdopodobnie trzeba również jeszcze raz...
DO GAMETY DOTARŁAM NIEDAWNO-6 grudnia, MIAŁAM PROBLEMY ZDROWOTNE A KAŻDA WIZYTA ODWLEKAŁA SIĘ PONIEWAŻ NA PIERWSZĄ WIZYTE CZEKA SIĘ DOŚC DŁUGO.
Michał Radwan bardzo sympatyczny i ciepły lekarz. przeprowadził wywiad i zobaczył dokumentacje medyczną .miałam 3 dc więc stwierdził, że zrobi AMH, FSH, Prolaktyne i jeszcze 2 jakieś ale nie pamietam...podliczyli mnie za badania na 370 zł plus wizyta 150 zł. 13 grudnia prześlą wyniki na maila. a ja już jestem umówiona na 16 grudnia na następną wizytę- Radwan chce zrobic mi USG ewentualnie na reszte badań. Mimo, że mąż miał badane nasienie to prawdopodobnie trzeba również jeszcze raz...
- rivombroza
- Ekspert