Drogie Panie,
Witam Was wszystkie

Nazywam się Joanna Bylinka, jestem psychologiem, psychoterapeutką. W ramach studiów doktoranckich na Wydziale Psychologii UW prowadzę badania wśród kobiet z endometriozą. Celem badań jest przyjrzenie się radzeniu sobie z chorobą, wsparciu społecznemu i w efekcie uzyskanie wskaźników, co może być istotne dla poprawy jakości życia z endo. Nie ukrywam, że jestem zaangażowana emocjonalnie w tematykę

Powód jest oczywiście taki, że u mnie również kilka lat temu zdiagnozowano endo. Szczegóły badania są opisane na pierwszej stronie, są tam również informacje na temat anonimowości oraz możliwości poznania wyników zbiorczych.
Bedę Wam bardzo wdzięczna za wsparcie poprzez wzięcie udziału w moim badaniu. Jeśli macie jakieś pytania, bądź wątpliwości oczywiście piszcie śmiało.
Aby móc wziąć udział w badaniu konieczna jest znajomość linku do badania oraz wpisanie hasła. Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy pod adresem:
joasia.bylinka@gmail.com
Po otrzymaniu maila, iż są Panie zainteresowane badaniem w wiadomości zwrotnej zostaną przesłane zarówno link, jak i hasło.
Serdecznie Was pozdrawiam,
Joanna Bylinka