Kochane wszystko będzie dobrze, Gosiu ty o siebie dbaj i cierpliwie czekaj za zabiegiem. Szkoda tylko ze jest on tak późno, ja czekałam na zabieg niecały miesiąc i nie mogłam go wyczekać, więc Tobie życzę dużo cierpliwości :*
Żaklinko, Gosia ma rację, ja rónież uważam, że czekanie nie jest dobrym rozwiązaniem, widzicie u mni nie wiadomo jak i kiedy sie wszystko zaczęło... w paźdzerniku poszłam do lekarza.. wtedy juz bylo cos nie tak a jak od dawna? lekarz nie potrafił tego stwierdzic.. na początku kwietnia wiadomosc ze mam guza 3 cm.. pod koniec przy opeeracji 7-8 cm.. Laparoskopia jest bardzo dobrym rozwiązaniem, lekarz mi powiedzial ze nie bedzie mnie faszerowal zadnymi zastrzykami tabletkami bo po prostu nie warto.. Dzieki niemu znalazlam sie na stole operacyjnym a dzieki chirurgom mam szanse na zalozenie rodziny..
Pamieteajcie ze pierwszy etap laparoskopii polega tylko na wprowadzeniu kamery do środka.. Wiec Zaklinko, jesli stwierdza ze jest potrzeba operacji bo to oznaki endo to cie od razu zoperuja, a jesli zobacza ze z toba wszystko ok ze to nie endo ani nic co wymaga wycinania to wyjma kamere i siooo do domku

Naprawde nie czekajcie.. o zrowie trzeba walczyc..